ДТП новини України

Divine Mercy Jail Ministry Forums Blog – Prison Ministry Experiences ДТП новини України

  • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #5135 Reply
    ihzjeffery
    Guest

    Ми, жителі України, повсякденно є учасниками дорожнього руху. Кожна надзичайна подія, випадки хамства і насильства формують небезпеки для життя і здоров’я людей.
    Ми вважаємо, що регулярне інформування про злочини на дорозі це один з самих ефективних методів їх запобігання.
    Проект DTP-UA починався як громадянська позиція 1-єї людини, однак за роки роботи обріс приятелями, учасниками і прибічниками. Щодня в проекті бере участь велика к-сть небайдужих людей, котрі читають, дивляться, діляться, вчаться, поширюють . У результаті всі ми дружно більш відповідально ставимося до того, що відбувається в нашій державі.
    Dtp-ua надає швидку і повну інформацію про дтп новини україни, надзвичайні і кримінальні ситуації.
    Швидко інформуючи учасників в соцмережах і в державних каналах в месенджерах, надаємо можливість комусь поміняти свої плани для проїзду, іншому – надати допомогу потерпілим, допомогти відшукати винуватців або свідків, а для всіх – ставати більш поінформованими, захищеними і не дозволяти собі повторювати помилки інших.
    Надаємо автовласникам грунт для роздумів і цінні рекомендації, як не потрапити в дтп або послабити тяжкість наслідків … Як добре поводитися на дорозі або на парковці.

    Щодня обробляються 10-ки повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди, інформація з яких розміщується у всіх каналах Facebook, Viber, Telegram, Instagram. Ми організовуємо прямі ефіри з місць дтп.
    Найчастіше наші читачі оперативно повідомляють про події, які ще невідомі ні міліції, ні іншим службам. Це рятує життя або зберігає час учасників дорожнього руху, іноді навіть може допомогти знайти зниклу людину.
    Крім власних інформаційних платформ, ми тісно кооперуємося зі змі, розкриваючи особливості надзвичайних пригод, доносячи інформацію прямо з місць подій, а також коментуємо питання безпеки і профілактики порушень на дорогах .

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: ДТП новини України
Your information: